Maak kennis met Arne, Business Manager bij SOS

July 18, 2024

Met veel enthousiasme verwelkomt SOS healthcare Arne Goormans. Sinds maart versterkt hij het team als Business Manager.

Arne is een Master in de Verpleegkunde en heeft een hart voor de zorg, wat perfect aansluit bij het DNA van SOS Healthcare. SOS stelt verpleegkundige specialisten ter beschikking in de zorgsector. Arne vervult er een 360° rol als Business Manager. “Het omvat alles, van rekrutering tot begeleiding van verpleegkundigen en van strategie tot accountmanagement,” zegt hij. De veelzijdigheid en de afwisseling in zijn werk vindt hij bijzonder boeiend en dat was exact wat hij zocht in een nieuwe uitdaging.

Arne's carrière startte in het UZA en kende een indrukwekkende opmars. “Op het moment dat ik afstudeerde, zaten we zonder hoofdverpleegkundige op de afdeling. Ik had het geluk die rol te mogen invullen,” zegt hij. Gedurende negen jaar droeg hij bij aan tal van projecten en verbeteringen binnen de afdeling. Na de periode in het UZA, koos Arne voor project staffing en hij vervulde reeds diverse rollen in deze sector. Tot hij klaar was voor een nieuwe uitdaging en die vond hij bij SOS.

Buiten het werk is Arne getrouwd en papa van twee kids, Staf en Juliette. Hij houdt ook van basketbal, lekker eten en wandelen in de natuur.

Wil je graag meer informatie over SOS Healthcare? Neem dan contact op met Arne Goormans via arne.goormans@soshc.be